CSSP-TANCHAZ-2022-0264

Ebben a támogatási időszakban 2022 decemberétől 2023. szeptember végéig havi összesen 8 táncházat tartottunk, ami megegyezik a tervezettel.

A pályázati forrásból az oktatók, előadók, közreműködők tiszteletdíját, élő népzenei szolgáltatás vásárlását és útiköltség elszámolását finanszíroztuk. A tervezettel ellentétben hangtechnikai szolgáltatást nem vettünk igénybe, mert meg tudtuk oldani a hangosítást a Cuháré saját hangtechnikájával.

A rendezvényeinket a honlapunkon, továbbá a facebookon fizetett reklámokban hirdettük, emellett hagyományos módon plakátokat is készíttettünk. A zenészek útiköltségét térítettük meg.

Táncházak:

2022. december 9. Adventi Cuháré Az Adventi Cuháré keretében közös táncházat tartunk a Délikert-Möndörgő Néptáncegyüttessel.

Muzsikálnak: Szélműves, Gyantár zenekarok.

2023. február 18. Piarista Bál Az Alapítványi Bálon a Cuháré Süvölvények tart néptáncbemutatót, majd egy közös táncmulatságot tanítással egybekötve a vendégekkel. Muzsikál a Gyantár Zenekar

2023. február 22. Cuháré táncház a Radnóti Caféban. Muzsikál a Gyantár Zenekar.

2023. március 25. Cuháré Moldvai táncház a Radnóti Caféban. Muzsikál a Szélműves!

2023. április 22. Cuháré  táncház a Bohém Tanyában! Moldvai, felcsíki, gyimesi, széki, palatkai táncrendeket muzsikál a Csergő Banda.

2023. április 26. Cuháré táncház a Radnóti Caféban. Muzsikál a Csürhe Banda.

2023. július 2. Cuháré táncház a Csergő Bandával. Helyszín: Millenniumi Kávéház Terasza Szegeden.A mulatságot moldvai táncokkal kezdjük, az est további részén pedig széki, palatkai, felcsíki, dél-alföldi, ördöngősfüzesi és gyimesi rendekből választhatnak.

2023.09.20. Szezonnyitó táncház a Radnóti Caféban. Muzsikál a Gyantár Zenekar. Néptáncoktatók: Simoncsics Pál és Csókási Imre.

A tervezettel ellentétben hangtechnikai szolgáltatást nem vettünk igénybe, mert meg tudtuk oldani a hangosítást a Cuháré saját hangtechnikájával, cserében inkább zenekarok tiszteletdíjára fordítottuk az erre betervezett összeget, így tudtuk megvalósítani a vállalt 8 alkalmat.

2024. május 18